Tietoa minusta

Olen Merja Koponen, psykiatrinen sairaanhoitaja (sairaanhoitaja YAMK), psykoterapeutti (KELA oikeus perhepsykoterapiaan) ja neuropsykiatrinen valmentaja.

Olen työskennellyt kahdenkymmenen vuoden ajan ihmisten kanssa psykiatriassa, päihdetyössä, lastensuojelussa ja ennaltaehkäisevässä työssä kouluissa.

Minulle tärkeää on, että jokaisella on oikeus hyvään elämään. Neuropsykiatriset häiriöt, käyttäytymisen häiriöt, masentuneisuus ja ahdistuneisuus saattavat hankaloittaa elämänlaatua ja estää arjen sujumista ja unelmien saavuttamista.

Autan perheitä pärjäämään lasten ja nuorten haasteiden kanssa. Autan myös lapsia ja nuoria käyttäytymisen haasteissa. Konsultoin, koulutan ja työnohjaan ammattilaisia, jotka työssään kohtaavat haastavasti käyttäytyviä lapsia ja nuoria. Minulla on asiantuntemusta myös addiktioiden hoidosta sekä ero- ja uusperheasioissa. 

Työtapani on inhimillinen, haluan panostaa toimivaan ja tukevaan asiakassuhteeseen. Olen terapeuttina aktiivinen ja suora. Tavoitteenani on auttaa asiakkaitani ymmärtämään itseään paremmin, löytämään omat vahvuutensa ja oppimaan elämään itsensä ja läheistensä kanssa.

Arvoni

Kunnioitus

Osallisuus

Turvallisuus

Nöyryys

Inhimillisyys